Dakenjacht Vlaardingen
Indische buurt inschrijven tot 10 juni 
Doe-het-zelf of aangelegd Groendak 
inclusief 40% subsidie

HH DELFLAND & GReen2LIVE & GEMEENTE VLAAARDINGEN

Actie groendak

Met 40% subsidie van Hoogheemraadschap en gemeente Vlaardingen.
Inspiratie: interview bewoners en Green2live dakenjacht gemeenteLV

Na een hele enthousiast informatie avond 24 april is de Dakenjacht gestart. Je kunt je inschrijven voor de collectieve actie tot 10 juni 2024. 

We starten met de dakenjacht in jouw buurt en informeren je over doe-het zelf, aangelegd groendak of groendak in combinatie met zonnepanelen en subsidies. Tijdens de informatie avond was er tijd om elkaar te ontmoeten,  voor al je vragen en om elkaar te ontmoeten! 

Kon je er niet bij zijn en wil je voor jouw VVE, jouw straat of bedrijf informatie? Schrijf je dan in en zet bij opmerkingen dat jullie een afspraak wensen op locatie, dan nemen wij contact met jullie op om af te spreken in mei 2024! Voor bedrijven is het ook interessant en wordt je geïnformeerd jouw dak te benutten en komen de fiscale voordelen en subsidies aan bod.

In de gemeente Vlaardingen gaan we de bewoners en vastgoed eigenaren informeren om samen de wijk klimaat-adaptief te maken. Je wordt uitvoerig geïnformeerd tijdens de gratis informatie avond waar we vertellen over de actie om jullie schuurtjes en daken van jullie huizen te vergroenen met een doe-het-zelf groendak, aangelegd groendak of een groendak met zonnepanelen. Green2live verzorgt samen met hoogheemraadschap Delfland de dakenjacht en regelt de subsidies.

Registeer nu

Leer van ervaringsdeskundigen

klimaatkrachtig_delfland_logo
Logo Vlaardingen