Dakenjacht Vlaardingen
Indische buurt kwadrant 2, 3 en 4 Groen dak en zonnepannelen
Informatieavond 24 april

HH DELFLAND & GReen2LIVE & GEMEENTE VLAAARDINGEN

Actie groendak en zonnepanelen

Met subsidie van Hoogheemraadschap

We nodigen je graag uit voor Woensdag 24 April inloop 19:30,  20:00 tot 21:30 bij de wijkvereniging Indische buurt, Floreslaan 61 Vlaardingen Meld je aan ook als je niet kunt dan blijf je op de hoogte! 

We starten met de dakenjacht in jouw buurt en informeren je over doe-het zelf, aangelegd groendak of groendak in combinatie met zonnepanelen en subsidies. Je kunt daar terecht om een 3D groendak te voelen, voor al je vragen en om elkaar te ontmoeten! 

Ook voor VVE’s en bedrijven is het interessant en wordt je geïnformeerd jouw dak te benutten en komen de fiscale voordelen en subsidies aan bod.

Na de informatie avond kan je via deze landingspagina inschrijven voor vrijblijvende aanvraag. Ook kan je een aparte afspraak maken voor je hele straat of bedrijf. We organiseren dan een extra informatie middag op jouw locatie!

In de gemeente Vlaardingen gaan we de bewoners en vastgoed eigenaren informeren om samen de wijk klimaat-adaptief te maken. Je wordt uitvoerig geïnformeerd tijdens de gratis informatie avond waar we vertellen over de actie om jullie schuurtjes en daken van jullie huizen te vergroenen met een doe-het-zelf groendak, aangelegd groendak of een groendak met zonnepanelen. Green2live verzorgt samen met hoogheemraadschap Delfland de dakenjacht en regelt de subsidies.

Registeer nu

Leer van ervaringsdeskundigen

klimaatkrachtig_delfland_logo
Logo Vlaardingen