Vastgoed verduurzamen & subsidies

Ontzorging verduuzaming vastgoed

Duurzaam is niet duur

Voor verduurzaming bestaand vastgoed en nieuwbouw projecten verzorgen wij haalbaarheidsplannen verduurzaming, rijks-, provincie en gemeentesubsidies & fiscale voordelen.

Green2live helpt vastgoed verder met verduurzamen en worden volledig ontzorgd. Met deze energietransitie en klimaatadaptatie dagen we bij aan UN SDS's en gezonde toekomst!
Ingrid Vogels
Oprichter en eigenaar
OUD kATHOLIEKE Parochie klaar voor de toekomst

Verduurzaming monument

Oud Katholieke Parochie verduurzaamt met led verlichting binnen en 30 zonnepanelen op het dak van parochie. Daarnaast op ander pand dak eerst vervangen daarop een groendak in combinatie met zonnepanelen. Totale begeleiding, vergunning aanvraag en subsidies.

"Ingrid heeft ons volledig ontzorgd met de vergunning aanvraag, de subsidies en de uitvoering. Naast de verduurzaming is ook het dak van een pand volledig vernieuwd."
Schaffenburg Office furniture

Verduurzaming nieuwbouw pand

Complete nieuwbouw maken van duurzaam dakplan voor zonnepanelen inclusief subsidie zoals SDE+ en fiscale aftrekposten voor het hele pand. 

"Bij toeval zijn we voorgesteld aan Green2live en dat heeft ons veel opgeleverd. Ingrid heeft een heel positieve bijdrage geleverd aan de nieuwbouw van ons bedrijf. Ze heeft de duurzame maatregelen bijgestuurd en subsidies verzorgd. Op de exploitatie van zonnepanelen zijn SDE+ en andere subsidies en fiscale verzorgd. Wij zijn daar erg blij mee. Ingrid heeft ook ons energiecontract herzien."

Resultaat

Groen dak Rederij W. van der Zwan & Zn Scheveningen
Rederij W. van der zwan & ZN BV

Het dak volledig groen

Op het kantoor van onze rederij is het topdak 800 m2 volledig voorzien van een groendak. De begeleiding en subsidie aanvragen zijn door Green2live goed verzorgd.

"Door het groene dak hebben we geen last meer van meeuwen."
HEALTCLUB In-TENSION

EERSTE GROENE SPORTCLUB

In Scheveningen is de eerste sportclub In-Tension voorzien van 500 m2 groendak. De buren kijken nu uit op een mooie groene oase,

"Ons klimaat is gelijkmatiger en de buren hebben een koelere omgeving. Ik ben blij met de ontzorging die Ingrid voor ons heeft verzorgd."
SImon Rog
EIgenaar

Van Lennep Kliniek werkt mee aan den mooie gezonde uitstraling wat ook geld voor haar vastgoed. Het oudentieke tankstation is omgetoverd tot mooie kliniek van Dr. Ludy Holst. Het dak is door ons volledig volgens BENG normen verduurzaamt met 16 cm dakisolatie en groendak. We helpen onze omgeving met een mooi uitzicht.

"Naast je mooier voelen door blij te zijn met uw uitstraling helpen wij graag mee aan duurzame toekomst en een tevreden buurt. Green2live heeft ons super geholpen."