Over Green2live

GETTING THINGS DONE

Ontstaan Green2live

Met mijn Westlandse roots en 15 jaar tuinbouw achtergrond ben ik enthousiast geworden om onze eigen leefomgeving te vergroenen. Daarom is ons motto: meer groen in de stad te beginnen op het dak!  Laten we al onze daken benutten.

7,5 Jaar geleden heeft Ingrid Vogels Green2live opgericht en werken wij aan de 17 SDG’s om de klimaatdoelen te behalen.  De energietransitie en klimaatadaptatie gaan bij ons hand in hand dat is beloond met de Klimaatkrachtig Trofee Delfland die we in december 2020 mochten ontvangen uit handen van Duurzaam Den Haag. We zijn actief bezig om bewoners, vastgoed eigenaren en sportclubs te enthousiasmeren, met onze hands-on mentaliteit, om tot actie over te laten gaan. We CAN DO-IT!

Corporate ambassadeur Museon OnePlanet 

Partner Hoogheemraadschap Delfland

Ingrid Vogels

Oprichter en Eigenaar Green2live

Sport Led Verlichting

Waarom Green2live

Van alle plannen wordt 98% uitgevoerd. We betrekken de stakeholders en werken samen met gemeentes, instellingen en bedrijven. 

01.

Wij gaan door waar anderen stoppen

Veel sportclub hebben een energiescan in de la liggen en weten niet waar te beginnen. Bewoners hebben een wens, maar is dat wel mogelijk en bij wie moet ik zijn? Dan gaat Green2live beginnen. 

02.

Kampioen subsidies en fondsenwerving

Naast de gebruikelijke gemeente en rijkssubsidies weet Green2live klimaatfondsen, fiscale aftrekposten en innovatiefondsen binnen te halen. Met als doel om een duurzame project voor elkaar te krijgen met een rendabele businesscase. Ze noemen ons daarom de kampioen subsidiewerver.

03.

Wij zijn mensen mensen

Om een goed project voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat je elkaar begrijpt. Wij hebben begrip voor al de vragen en lossen de knelpunten op. Door het opbouwen van een persoonlijk contact wordt de samenwerking effectiever. Met een dosis humor worden zaken opgelost.

04.

Stakeholder management

We verzorgen de stakeholdersmanagement om moeilijke projecten op de rit te krijgen. Wie is de eigenaar waar liggen de risico’s en hoe gaan we onze doelen bereiken.

05.

Geen dikke rapporten

Projecten duren soms twee jaar. Het resultaat  staat op twee A-4 tjes. Green2live behaald gemiddeld een ROI van 5 jaar en blije klanten met onze hands-on mentaliteit.

WIJ ZIJN GREEN2LIVE

Ingrid Vogels

Ingrid Vogels

Adviseur en oprichter

Ingrid is senior adviseur en oprichter van Green2Live. Haar werk in de tuinbouw heeft Ingrid geïnspireerd om met Green2Live Nederland groener en duurzamer te maken. Gaat door waar anderen stoppen. Specialist in het enthousiasmeren van stakeholders en aanboren van additionele fondsen als subsidies niet toereikend zijn.

Backoffice & wijkaanpak

We hebben een aantal dames die de backoffice, de marketing, beurzen en straat aanpak in verschillende gemeenten bij Green2live ondersteunen.

Maurits Blanson Henkemans

Maurits Blanson Henkemans

Adviseur

Maurits is onze meest senior adviseur. Maurits is lid van de Climate Strategies board. Daarnaast was hij werkzaam als Senior Policy Officer bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat waar hij ondermeer verantwoordelijk was voor het EU Emission Trading System (ETS).